Implantat for eldre

Implantat for eldre

Kroppen vår gjennomgår mange endringer når vi blir gamle; dessuten påvirker aldring også vår orale styrke. Folk begynner å miste de permanente tennene etter fylte 65 eller 70. Derfor ser vi mange eldre mennesker som bruker proteser for å unngå forlegenhet og fortsette diettrutinene. Foruten aldersfaktoren er det ikke lett å håndtere og vedlikeholde seler; og de må ofte gi opp favorittmatvalgene sine. For å unngå det, velger mange i dag tannimplantater for eldre. Det er en trygg metode og resulterer i en sunn kunstig struktur som fungerer akkurat som den naturlige tannen. Før du tar valgene, er det imidlertid noen hensyn å ta vare på for å unngå komplikasjoner senere.

Hva du bør vurdere før tannimplantater for eldre

• Før prosedyren gjennomføres, sørger eldre pasientens grundige muntlige kontroll for at den er sunn nok til å holde implantatet. Prosessen er permanent, og bare hvis forholdene er normale og sunne, vil behandlingen begynne.

tannimplantater for eldre

Beintettheten er viktig; implantatet trenger sterke bein for å holde de nye tennene. Hvis individets bentetthet er svak og ikke kan støtte den nye strukturen; først blir det tatt skritt for å gjenvinne tettheten. Mulighetene varierer med alderen, og om du er en ideell kandidat eller ikke, vil utøveren gi deg beskjed.

• Få medisinske tilstander tillater ikke implantater hos eldre, for eksempel diabetes eller et svakt immunsystem. Derfor blir behandlingen bare videre etter nøyaktig inspeksjon videreført.
Hos mennesker med alderdom er tannimplantater vellykkede; bare helbredelsesperioden er litt lang på grunn av aldersfaktoren. Faktisk, på dette stadiet av livet, foretrekker de en permanent prosedyre. En løsning som kan gi dem lettelse fra bryet med å besøke tannlegen regelmessig eller ta vare på selene.

Fordelene med tannimplantater for eldre

Det er flere fordeler som eldre har etter implantasjonsprosedyrene. For det første kan de bite, tygge og spise hva de vil. Inntil maten er sunn og det ikke er noen helsebegrensninger, kan de spise favorittmaten sin uten å bekymre seg for tennene. Dessuten får det dem til å føle seg friske, og de nyter utseendet igjen. Seniorer føler seg glade for å vise frem sitt lyse smil, som ellers går tapt et sted på grunn av de tapte tennene. Dette øker selvtilliten og sunn helse som øker med deres lykke.

fordeler

Selv om det ser ut til å være en kostbar løsning, er det den eneste permanente måten for tiden å få tenner som fungerer som naturlige tenner. Proteser går ofte i stykker og krever konstant vedlikehold; takle implantater som naturlige tenner. Imidlertid er det viktig å opprettholde munnhygiene; bare kronen kan trenge utskifting etter ti til femten år, avhengig av slitasje hvis den oppstår. Hvis du leter etter tannimplantater for eldre, eller er i tvil om prosedyren, snakk med oss. å planlegge din muntlige avtale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.