Hvor lenge varer tannbleking ?

Hvor lenge varer tannbleking ?

Før vi går inn på en tannklinikk for profesjonelle tannblekingstjenester, lurer vi ofte på hvor lenge tannbleking varer. Mengden vi bruker, hvor mye er det verdt. Når du snakker om profesjonelle tjenester, vil behandlingen være verdt hver eneste krone, og resultatene vil være fremtredende; tiden avhenger imidlertid av omsorg og hygiene. Det er ingen fast tid når tennene dine vil misfarges igjen. De ser kanskje ikke ut som falske skinnende hvite som vist i TV-reklame, men gir et flott utseende med et trygt smil.

Årsaker til misfarging av tennene

Tennene våre brukes regelmessig og møter mye slitasje. Vi biter og tygger forskjellige typer matvarer, som påvirker den naturlige tennfargen og blekner med tiden. Profesjonelle tannblekingstjenester beholder tennens naturlige utseende og gir den naturlige gløden tilbake. Følgende matvarer kan ødelegge den hvite fargen og belaste chopperne.

Tannbleking sist

• Å ha drikkevarer som rødvin, brus, te eller kaffe. Disse har mørke stoffer som ødelegger den hvite fargen.
• Å tygge eller røyke tobakk er dårlig for både helse og tenner.
• Å ikke ta vare på munnhygiene og hoppe over børsting og tanntråd kan misfarge tennene og forårsake munnråte og sykdommer.
• Ikke besøker tannklinikken for rutinemessig kontroll og profesjonell opprydding av plakk og tannstein.
• Medisinske tilstander som påvirker oral helse og bruk av noen få medisiner som tenner tennene
• Aldring misfarger også tennene og gjør dem gulaktige eller brune, noe som gir et kjedelig utseende.
Jo færre faktorer du kommer over, jo større blir tennene hvite.

Tannbleking sist

Hvor mye tid du trenger for tannbleking

Tiden varierer når det gjøres profesjonelt, eller du gjør det selv hjemme. Tannbleking er rask på klinikken av eksperthender. Ved å bruke den rette konsentrasjonen av løsningen og gi litt tid til å sette seg ned, er resultatene feilfrie. Det tar vanligvis omtrent en til to timer, avhengig av fargen på de naturlige tennene. Dessuten, når du er ferdig hjemme, brukes skuffer over tennene i en bestemt tid. Disse har lavere konsentrasjon og kan ta noen uker å gi et ønskelig resultat. Det er bedre å diskutere med helsepersonell hvilken metode som er best for deg.

Profesjonell vs. bleking av hjemmet

Tannbleking sist

Når du gjør det profesjonelt, får du resultater på få timer; det er dyrt, og den høyere konsentrasjonen av en løsning brukes, men den er helt trygg og pålitelig. Hvis du har følsomme tenner, må du diskutere med helsepersonell før behandlingen. Det er praktisk når du er ferdig hjemme, men tar mye lengre tid, opptil 2-3 uker. Videre må du sette inn blekingspakken daglig til du oppnår de ønskede resultatene. Flere alternativer er tilgjengelige i markedet; tannkrem, geler, kremer, striper og andre blekeprodukter. Se hva som passer for deg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.