En guide om alt-på-6 tannimplantater

En guide om alt-på-6 tannimplantater

Mange har en tendens til å lure på hva alt-på-6 tannimplantater er. All-on-6-tannimplantatbehandling er for øyeblikkelig bruk. Fremgangsmåten erstatter hele øvre eller nedre sett med tennene. Videre har hundretusener av pasienter nytte av restaurerte tenner, siden alt-på-6 tannimplantater er en sterkere og sunnere erstatning for proteser.

Hvor nøyaktig fungerer det?

Metoden produserer en permanent protese ved bruk av seks tannimplantater. Disse implantatene fungerer som et anker for en overprotes eller bro. I tillegg går implantatene inn i det øvre eller nedre kjevebenet for å forankre protesetennene på plass permanent. Din ekspert tannlege vil gjennomføre en grundig undersøkelse. Eksamen vil omfatte skanninger og røntgenstråler som vil vurdere den anatomiske strukturen i munnen din. I tillegg vil det også evaluere tap av bein. Til slutt blir inntrykk laget for å skape et fantastisk smil.
Til slutt vil implantatene som plasseres i kjeven bli med på kjevebenet. Dette vil etterligne naturlige røtter, noe som gir et bedre og naturlig smil som varer lenge.

Tannimplantater

Hvem bør egentlig bruke tannimplantater på 6?

Bruker du tobakk? Er du diabetiker? I så fall er det ikke sikkert du er den beste utsikten for denne prosedyren. Denne behandlingen er best egnet for pasienter med full bue av manglende tenner, eller som planlegger å fjerne resterende tenner og erstatte dem med implantater. Tannimplantater alt på 6 tilbyr et langsiktig og holdbart alternativ til tradisjonelle proteser.

Tannimplantater

Hva er fordelene med tannimplantater på 6?

Den beste delen om prosedyren er at den sjelden trenger beintransplantasjon. I tillegg er alt-på-6 tannimplantater enkle å rengjøre og gir deg et utrolig fantastisk sett med tenner. Videre er behandlingstiden for prosedyren kortere og er et flott, langvarig alternativ for tanngjenoppretting.

Siste tanker

Tannimplantater

Hvis du vil vite om fremgangsmåten som er diskutert er for deg, har du kommet til rett sted! Spring Cypress Dental er her for å hjelpe med tannutskifting og restaurering.

Mange har en tendens til å lure på hva alt-på-6 tannimplantater er. All-on-6 tannimplantatbehandling er for øyeblikkelig bruk. Fremgangsmåten erstatter hele øvre eller nedre sett med tennene. Videre har hundretusener av pasienter nytte av restaurerte tenner, siden alt-på-6 tannimplantater er en sterkere og sunnere erstatning for proteser.

Leave a Reply

Your email address will not be published.